BAGĀTĪGS ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Linsēklas grauzdētas, 250g

Augstākās kvalitātes linsēklas. Tās ir vērtīgs uztura papildinājums – šķiedrvielu, proteīna un taukskābju avots. Pievieno svaigiem salātiem, biezpienam, augļu kokteiļos, cepot maizi vai linsēklu cepumus. Veģetārieši izmanto linsēklas dažādās receptēs, lai aizstātu olas.

Salātiem
Salātiem
Smūtijiem
Smūtijiem
Konditorejai
Konditorejai
Ar jogurtu
Ar jogurtu
BAGĀTĪGS ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Linsēklas grauzdētas, 250g

Augstākās kvalitātes linsēklas. Tās ir vērtīgs uztura papildinājums – šķiedrvielu, proteīna un taukskābju avots. Pievieno svaigiem salātiem, biezpienam, augļu kokteiļos, cepot maizi vai linsēklu cepumus. Veģetārieši izmanto linsēklas dažādās receptēs, lai aizstātu olas.

Enerģētiskā vērtība
100 ml satur
Enerģētiskā vērtība
2137 kJ/518 kcal
Tauki
42 g
tostarp
Piesātinātās taukskābes
4 g
Mononepiesātinātās taukskābes
8 g
Polinepiesātinātās taukskābes
29 g
Ogļhidrāti
1.6 g
Cukuri
0.5 g
Šķiedrvielas
27 g
Olbaltumvielas
20 g
Sāls
0 g
IECAVNIEKA GRAUZDĒTĀS LINSĒKLAS

Linsēklas satur 35-45% eļļas, kā arī ļoti daudz pilnvērtīgu olbaltumvielu, kurās ir gandrīz visas neaizstājamās aminoskābes, ogļhidrāti, A,B,E,F vitamīni. Linsēklas satur F vitamīnu, kuru organisms patstāvīgi nespēj sintezēt. E vitamīns sēklās ir 120-140 mg uz 100 g.

Atšķirībā no citām sēklām un riekstiem, 100 gramos linsēklu ir ievērojams daudzums šķiedrvielu, tas ir daudzums, ko nepieciešams uzņemt diennaktī. Linsēklas satur apmēram 25% proteīna, kas tiek uzskatīts par labāko augu valsts izcelsmes proteīnu.

Šī vietne izmanto sīkdatnes

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat mūsu lietošanas noteikumiem