ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Smalcinātas linsēklas ar INULĪNU, 250g

Smalcinātas linsēklas ar inulīnu iegūst sasmalcinot kvalitatīvas linsēklas, daļēji atdalot eļļu un pievienojot topinambūra miltus (to sastāvā ietilpst inulīns). Šis produkts ir ir ne tikai vērtīgs šķiedrvielu un proteīna avots, bet arī garšīgs uztura papildinājums.

Pievieno pāris ēdamkarošu brokastu jogurtam, augļu kokteilim, kefīram vai sulai. Izmanto smalcinātas linsēklas, lai pilnībā vai daļēji aizstātu miltus, cepot maizi, cepumus un kūkas.

Smūtijos
Smūtijos
Ar jogurtu
Ar jogurtu
Konditorejai
Konditorejai
ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Smalcinātas linsēklas ar INULĪNU, 250g

Smalcinātas linsēklas ar inulīnu iegūst sasmalcinot kvalitatīvas linsēklas, daļēji atdalot eļļu un pievienojot topinambūra miltus (to sastāvā ietilpst inulīns). Šis produkts ir ir ne tikai vērtīgs šķiedrvielu un proteīna avots, bet arī garšīgs uztura papildinājums.

Pievieno pāris ēdamkarošu brokastu jogurtam, augļu kokteilim, kefīram vai sulai. Izmanto smalcinātas linsēklas, lai pilnībā vai daļēji aizstātu miltus, cepot maizi, cepumus un kūkas.

PRODUKTA UZTURVĒRTĪBA/
100 ml satur
Enerģētiskā vērtība
1401 kJ/337 kcal
Tauki
10 g
tostarp
Piesātinātās taukskābes
1.3 g
Mononepiesātinātās taukskābes
2.5 g
Polinepiesātinātās taukskābes
6.2 g
Ogļhidrāti
2.8 g
Cukuri
1.5 g
Olbaltumvielas
39 g
Šķiedrvielas
37 g
Inulīns
3.1 g
Sāls
0.09 g
Smalcinātas linsēklas ar inulīnu

Smalcinātas linsēklas ir iegūtas no augstas kvalitātes sēklām. Tās smalcinātas, lai organisms varētu izmantot linsēklās esošās uzturvielas. Smalcinātās linsēklas ar inulīnu piedāvājam 250g vakuuma iepakojumos. Iepakojums aizsargā samaltās linsēklas no oksidācijas procesa un pagarina to lietošanas termiņu. Pēc atvēršanas uzglabāt slēgtā traukā, vēsumā.

Produkts satur daudz šķiedrvielu, proteina un topinambūra miltus, kuru sastāvā ietilpst inulīns (šķīstošā šķiedrviela.)

Inulīns ir dabīgs saldinātājs, ko iegūst no topinambūra vai cigoriņu saknēm.

No Latvijā audzētā topinambūra iegūtais koncentrāts satur inulīnu – fruktozes polimēru, kas kalpo par barības avotu labajām baktērijām zarnu traktā, arī veicina probiotisko baktēriju attīstību. Tas savukārt nodrošina barības trakta darbības uzlabošanos, holesterīna līmeņa samazināšanos asinīs un osteoporozes riska samazināšanos. Inulīns ir arī diētiska šķiedrviela, kas spēj absorbēt un izvadīt no organisma dažādas kaitīgas vielas.

Smalcinātās linsēklas ir bagātīgs vērtīgo uzturvielu avots – omega-3 un omega-6 taukskābes, minerālvielas, šķīstošās un nešķīstošās šķiedrvielas, proteīni un lignāni (dabiskas, augos sastopamas vielas ar fitoestrogēnu un antioksidantu īpašībām), tāpēc linsēklas īpaši ieteicamas sievietēm menopauzes laikā. Pētījumos atzīta linsēklu labvēlīgā ietekme uz organismu un tā funkcijām. Saskaņā ar pētījumu rezultātiem: stabilizē gremošanas sistēmas darbību, jo satur šķīstošās un nešķīstošās šķiedrvielas.

Lietošana:

  • pievienojiet 1-2 ēdamkarotes kefīram, jogurtam, paniņām vai augļu sulai;
  • pārkaisiet ar smalcinātām linsēklām salātus, picu, maizītes vai augļu kokteili vai citus ēdienus;
  • cepiet linsēklu maizi un pagatavojiet dažādus konditorejas izstrādājumus.

Pēc iepakojuma lietošanas, iepakojumu rūpīgi aizveriet un uzglabājiet to vēsā vietā!

Uztura speciālisti iesaka iekļaut smalcinātas linsēklas jūsu uzturā. Tas ir vērtīgs un veselīgs dabas produkts.

Šī vietne izmanto sīkdatnes

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat mūsu lietošanas noteikumiem