PROTEĪNA UN ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Smalcinātas kaņepju sēklas, 250g

Smalcinātas kaņepju sēklas iegūst sasmalcinot kvalitatīvas sēklas un daļēji atdalot eļļu. Šis produkts ir ne tikai vērtīgs šķiedrvielu un proteīna avots, bet arī garšīgs uztura papildinājums.

Pievieno pāris ēdamkarošu brokastu jogurtam, paniņām vai sulai. Pārkaisi svaigus salātus un pievieno gatavojot augļu kokteiļus.

Smūtijos
Smūtijos
Ar jogurtu
Ar jogurtu
Konditorejai
Konditorejai
PROTEĪNA UN ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Smalcinātas kaņepju sēklas, 250g

Smalcinātas kaņepju sēklas iegūst sasmalcinot kvalitatīvas sēklas un daļēji atdalot eļļu. Šis produkts ir ne tikai vērtīgs šķiedrvielu un proteīna avots, bet arī garšīgs uztura papildinājums.

Pievieno pāris ēdamkarošu brokastu jogurtam, paniņām vai sulai. Pārkaisi svaigus salātus un pievieno gatavojot augļu kokteiļus.

PRODUKTA UZTURVĒRTĪBA/
100 ML SATUR
Enerģētiskā vērtība
1330 kJ/320 kcal
Tauki
11.4 g
tostarp
Piesātinātās taukskābes
1.3 g
Mononepiesātinātās taukskābes
1.2 g
Polinepiesātinātās taukskābes
8.9 g
Ogļhidrāti
7 g
Cukuri
3.4 g
Šķiedrvielas
37 g
Olbaltumvielas
29 g
Sāls
0,002 g
Iecavnieka smalcinātas kaņepju sēklas

Cilvēka organismam visvērtīgākās ir tieši nelobītas, smalcinātas kaņepju sēklas. Produkta sastāvā ir vērtīgas neaizvietojamās taukskābes omega-3 un omega-6, kuras jāuzņem ar uzturu.

Tās bagātīgi satur daudz šķiedrvielu, vitamīnus ar antioksidantu īpašībām – A, C, E, minerālvielas (magniju, kalciju, dzelzi, fosforu u.c.) un olbaltumvielas, kas kaņepēs ir īpaši vērtīgas.

Produktu var lietot veģetārieši un vegāni. Smalcinātas kaņepes nesatur glutēnu, tāpēc Iecavnieka smalcinātās kaņepju sēklas uzturā var lietot arī cilvēki, kas cieš no celiakijas.

Kaņepju sēklās vērtīgs ir viss – gan olbaltumvielām bagātais kodoliņš, gan kraukšķīgais apvalks, kas ir bagātīgs šķiedrvielu avots.

Šī vietne izmanto sīkdatnes

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat mūsu lietošanas noteikumiem