BAGĀTĪGS ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Smalcinātas linsēklas, 250g / 500g

Tās iegūst sasmalcinot kvalitatīvas sēklas un daļēji atdalot eļļu. Šis produkts ir ne tikai vērtīgs šķiedrvielu un proteīna avots, bet arī gards uztura papildinājums. Pievieno pāris ēdamkarošu brokastu jogurtam, augļu kokteilim, paniņām vai sulai. Izmanto smalcinātas linsēklas, lai pilnībā vai daļēji aizstātu miltus, cepot maizi, cepumus un kūkas.

Smūtijos
Smūtijos
Ar jogurtu
Ar jogurtu
Konditorejai
Konditorejai
BAGĀTĪGS ŠĶIEDRVIELU AVOTS

Smalcinātas linsēklas, 250g / 500g

Tās iegūst sasmalcinot kvalitatīvas sēklas un daļēji atdalot eļļu. Šis produkts ir ne tikai vērtīgs šķiedrvielu un proteīna avots, bet arī gards uztura papildinājums. Pievieno pāris ēdamkarošu brokastu jogurtam, augļu kokteilim, paniņām vai sulai. Izmanto smalcinātas linsēklas, lai pilnībā vai daļēji aizstātu miltus, cepot maizi, cepumus un kūkas.

PRODUKTA UZTURVĒRTĪBA/
100 ml satur
Enerģētiskā vērtība
1389 kJ/333 kcal
Tauki
9 g
tostarp
Piesātinātās taukskābes
1 g
Mononepiesātinātās taukskābes
2 g
Polinepiesātinātās taukskābes
6 g
Ogļhidrāti
12 g
Cukuri
2 g
Šķiedrvielas
30 g
Olbaltumvielas
36 g
Sāls
0.3 g
IECAVNIEKA SMALCINĀTĀS LINSĒKLAS

Smalcinātas linsēklas tiek iegūtas no augstas kvalitātes linu sēklām. Tās smalcinātas, lai organisms varētu vieglāk uztvert linsēklās esošās uzturvielas.

Iecavnieka smalcinātās linsēklas piedāvājam 250g un 500g vakuma iepakojumos. Iepakojums aizsargā samaltās linsēklas no oksidācijas procesa un pagarina to lietošanas termiņu. Pēc atvēršanas uzglabāt slēgtā traukā, vēsumā.

Smalcinātas linsēklas ir bagātīgs vērtīgu uzturvielu avots. Tās satur omega-3 un omega-6 taukskābes, minerālvielas, šķīstošās un nešķīstošās šķiedrvielas, proteīnu un lignānus (dabiskas, augos sastopamas vielas ar fitoestrogēnu un antioksidantu īpašībām).

Pētījumos atzīta linsēklu labvēlīgā ietekme uz organismu un tā funkcijām. Saskaņā ar pētījumu datiem:

  • linsēklas veicina asinsrites sistēmas veselību, normalizējot holesterīna līmenī;
  • stabilizē gremošanas sistēmas darbību, jo satur šķīstošās un nešķīstošās šķiedrvielas;
  • linsēklu sastāvā esošo alfa linolēnskābi organisms pārveido omega-3 taukskābēs, kas vērtīgas sirds un asinsvadu veselībai;
  • linsēklas lieto arī svara normalizēšanai.
  • Linsēklas satur lignānus, tāpēc tās ir īpaši ieteicamas sievietēm menopauzes laikā.

Lietošanai:

  • pievienojiet 1-2 ēdamkarotes kefīram, jogurtam, paniņām vai augļu sulai;
  • pārkaisiet ar smalcinātām linsēklām salātus, picu, maizītes vai augļu kokteili vai citus ēdienus;
  • cepiet linsēklu maizi un pagatavojiet dažādus konditorejas izstrādājumus.

Uztura speciālisti iesaka iekļaut smalcinātas linsēklas uzturā. Tas ir vērtīgs un veselīgs dabas produkts.

Šī vietne izmanto sīkdatnes

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat mūsu lietošanas noteikumiem