20 mazām kartupeļu pankūciņām

Kartupeļu pankūku kanapē ar lasi

Latviešiem garšo kartupeļi. Tas ir mūsu dārzenis. Šoreiz recepte zeltainā rapšu eļļā ceptām kartupeļu pankūciņām, ko pasniedz kā kanapē maizītes ar lasi un Iecavnieks kaņepju pavalgu.
Apskatīt recepti
arrow
arrow
Sastāvdaļas:
Kartupeļi
2 lieli vai 4 vidēji
Mazsālīts vai auksti kūpināts lasis šķēlēs
100 g
Iecavnieks rapšu eļļa cepšanai
Dīgsti dekoram
Iecavnieks kaņepju pavalgs
50 g
Sāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana:
  1. Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves. Lasi sagriež mazākās šķēlītēs.
  2. Pannā sakarsē rapšu eļļu un ar karoti liek mazas piciņas ar rīvētajiem kartupeļiem. Cep no vienas puses zeltainas, tad apgriež uz otru pusi un izcep arī to. Eļļu nevajag žēlot.
  3. Kad pankūkas noņemtas no pannas, tām karstām uzber sāli un piparus.
  4. Uz servējamā šķīvja izkārto pankūciņas, katrai liek virsū pustējkaroti kaņepju pavalga, tad laša gabaliņu un dažus dīgstus dekoram. Var pasniegt gan siltas, gan aukstas.

Lai labi garšo!

Šī vietne izmanto sīkdatnes

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat mūsu lietošanas noteikumiem